Лидерът на Атака Волен Сидеров зададе изпрати писма с въпроси до

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров зададе изпрати писма с въпроси до
Коментари Харесай

Сидеров даде 2 дни на ДАНС и МВР да отговорят за инцидента с Деница Сидерова

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров зададе изпрати писма с въпроси до шефовете на Министерство на вътрешните работи и ДАНС по отношение на случая на пътя, в който наранена бе брачната половинка му Деница Сидерова (бившият народен представител от " Атака " Деница Гаджева - б.р.). Депутатът от Обединени патриоти упорстват двете структури да му отговорят до началото на парламентарната седмица, т.е. до сряда.
 Инцидент с джипа на Деница Сидерова, блъснали я суданци (обновена)
В писмото си националистът пита ръководителя на ДАНС Димитър Георгиев какво знае службата за суданеца Мацди Мозамил Ахмед Гандур, който по думите на Сидеров на 5 октомври е нападнал и преследва в продължение на 15 минути съпругата му на бул. Симеоновско шосе в София. Сидеров пита още по кое време и къде същият човек се е снимал тежко въоръжен и какви са връзките му с ислямския свят.

В друго писмо депутатът пита вътрешния министър Младен Маринов какво е открило Министерство на вътрешните работи за суданеца, какви са връзките му с ислямския свят, къде и за какво се е снимал тежковъоръжен, какво процесуални дейности са осъществени след случая и кой прокурор ги е направил. Той упорства да знае още за какво в съобщението на Министерство на вътрешните работи не е било отразено, че арестуваният е преследвал автомобила на Сидерова, създавайки и голям брой рискови за придвижването обстановки. Волен пита още за какво задържаният е бил изведен през скришен излаз на 4-то Районно, има ли повдигнати обвинявания и къде се намира в този момент.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР